Centrul de echitatie Diana - Rasnov

Serviciile noastre

Centrul de echitatie Diana - Rasnov

Echitatie si plimbari calare

Fie ca esti incepator sau avansat, iti oferim sprijin pas cu pas prin cursuri teoretice de ingrijire si cunoastere a calului, sau cursuri de initiere si perfectionare in practica calariei. Veti invata sa calariti corect si veti deprinde baza in echitatie!

Read More
Centrul de echitatie Diana - Rasnov

Pensiune completa pentru cai

Centrul de echitatie Diana ofera servicii de pensiune completa si toate tipurile de formare profesionala atat pentru cal cat si pentru dumneavoastra. Asiguram hrana zilnica de buna calitate, ingrijire 24/24h, periaj zilnic, asistenta medical  veterinara!

Read More
Centrul de echitatie Diana - Rasnov

Consilire Ecvestra si Sfaturi Utile

Deoarece caii sunt in general animale deosebite, sunt mandri si frumosi, dar cu toate acestea pentru a se mentine astfel ei trebuie ingrijiti asa cum se cuvine. Pentru a va veni in ajutor, va vom recomanda cateva sfaturi utile pentru ingrijirea cailor!

Read More

Recomandari pentru incepatori

Vis-a-Vis de cei care nu au inca un echipament de calarie, este recomandat sa poarte la primele lectii de calarie un pantalon lejer, ca si mobilitate coxo-femurala, dar nu pantaloni de trening sau materiale lucioase care aluneca. Sunt buni jeansii, iar de incaltat pantof sport adidas sau ghete de munte (de iarna) care tin glezna bine.
Protectie pentru cap , de preferat sa va procurati cate o toca personala.


Regulament de echitatie:

Despre Centrul de Echitatie Diana - Rasnov

Centrul de echitatie Diana - Rasnov

Ferma montana Diana s-a nascut dintr-o pasiune profunda si de nestavilit pentru cai si detine cai pentru agrement, lipitani si metisii lor, ponei, arabi si metisii acestora.

La noi te vei simti ca intre cunoscuti, inconjurat de peisaje uluitor de frumoase. Daca ai venit sa simti placerea de a privi caii, pasunile din care se infrupta cabalinele, daca ai venit pentru senzatiile unice oferite de pe spatele unui cal sau pentru a simti un bot umed care-ti cerseste bunatati, Centrul de echitatie Diana reprezinta indeplinirea dorintei tale!

Deoarece istoria omenirii s-a facut din saua calului, iar calul a cucerit noi si noi teritorii, va invitam sa va lasati coplesiti de delicatetea acestor animale si sa le admirati intr-un spatiu in care se manifesta in voie si nu mai stau in fata carutei.

Ferma montana de cai ''Diana" s-a nascut dintr-o pasiune profunda si de nestavilit pentru cai, a caror numar a crescut de la an la an, ajungandu-se la aproximativ 50 de "membri de familie", iar pentru tatal Centrului de echitatie Diana din Rasnov, caii sunt parte din familie si beneficiaza de cele mai bune tratamente. Fiind un medic veterinar vestit pe vale, an de an si-a concretizat tot mai mult visul de a crea o pensiune atat pentru cai, cat si pentru calareti.

Centrul de echitatie Diana din Rasnov, detine cai pentru agrement, lipitani si metisii lor, ponei, arabi si metisii acestora, intr-o paleta variata de culori, avand ocazia de a va aventura cu acestia in excursii in grup-calare pe teren variat din Cheile Rasnoavei, sau in plimbari cu atelaje sau cu sania.

De asemenea la noi puteti beneficia de cursuri de echitatie pentru incepatori, iar calul tau va avea la dispozitie adapost, nutreturi, antrenament si toate cele trebuincioase in absenta ta. Tot aici vei obtine consiliere pentru achizitionarea si ingrijirea unui cal.

Dupa o zi agitata, o plimbare calare iti va garanta relaxarea si pacea sufleteasca!

     Centrul de echitatie Diana - Rasnov   Centrul de echitatie Diana - Rasnov   Centrul de echitatie Diana - Rasnov